DİVAHOME

Divahome dekorasyon sektörüne 2003 yılında giriş yapmıştır. Sektörünün yükselen devi olmayı kendisine hedef seçerek yola çıkan firmamız Hacı Ahmet Postaağası tarafından kurulmuştur. Kuruluşu Kayseri’de olan Divahome müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş şekilde çalışmalarını sürdürmüştür.

Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu firmamızda müşteri ile ilişkilerimiz dostluk çerçevesinde gelişmektedir. 2003 yılında kurulduğumuzda ilk mağazamızı Nil Caddesinde açarak sektörün içine adım atmış olduk. Gelişen teknoloji ve sektörünün gelişmelerine ayak uydurarak varlığını devam ettiren Divahome her geçen gün biraz daha büyüyerek 2011 Yılında Kayseri’de ikinci şubesini açmıştır.

Müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek adına ve isteklere daha kolay cevap verebilmek adına Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikinci şubesini açarak Marka olma yolunda güzel bir adım atmıştır. içinde bulunduğumuz 2013 yılı itibari ile firmamız kurucusu Hacı Ahmet Postaağası tarafından yönetilmeye devam etmektedir. Güvenilir ve kaliteli çözüm ortakları ile faaliyet gösteren firmamız Kayseri’de dekorasyon sektöründe en iyisi olmayı hedeflemektedir.Divahome hedeflerine ulaşma yolunda ilerlerken profesyonel ve güleryüzlü ekibi ile en son yenilikleri takip ederek hizmet kalitesini artımaya çalışmaktadır.

  • Adres 1 :Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yeşil köşk Sokak Kare Apt.altı No:5/A Melikgazi-Kayseri
  • Telefon :0352 232 44 38 (Pbx)    GSM:    555 655 65 55    Faks: 0352 222 7673
  • E-mail :[email protected]
  • www.divahome.com.tr