Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Mobilya Kongresi’ne MÜSİAD üyeleri hem destek oldular hem de programlarda yer alarak çalışmalarda etkin rol aldılar.
Kongrenin ikinci gününde MÜSİAD Düzce Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Demircan, Murat Taştepe, Aziz Öz, Müsiad üyesi Mehmet Coşkun ve Eski Başkan İsmail Çakmak kongrenin ev sahibi konumundaki DÜ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ı ziyaret etti.
MÜSİAD üyeleri Sancaklı Grubu, Divapan ve Hasel Ahşap’ın da destek verdiği kongrenin çalışmaları hakkında bilgiler alan MÜSİAD Yöneticileri, uluslararası düzeyde gerçekleştirilen bu önemli organizasyondan dolayı Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ı tebrik etti.