GEMINI GRUP

GEMINI GRUP kurulduğu 1966 yılından itibaren Makina, Otomotiv, Elektronik ve İnşaat alanlarında faaliyet göstermektedir. Grup bünyesindeki Gemini Makina, her biri kendi alanında dünya lideri konumundaki uluslararası temsilciliklerle, PVC Membran Folyolarını mobilya ve ahşap sektörünün hizmetine sunmaktadır.

Renk Kartelamızda bulunan tüm ürünler Stoktan Derhal Teslim müşterilerimize sunulmakta ve renkler periyodik olarak yenilenmektedir.

PVC Folyolarımız Uzakdoğu menşeli fabrikalarında ISO 9001: 2000 Belgeli ve ayrıca European-71, SGS Standard, American ASTM ve Japan JIS Sertifikalı olarak dünya standartlarında üretilmekte, başta Avrupa, Amerika, Rusya, Ortadoğu ve Uzakdoğu olmak üzere tüm ihracat pazarlarında beğeni ile tercih edilmektedir.

MİSYONUMUZ
Ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla; değişen tüketici beklentilerini, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek ve iş ortağı olarak gördüğümüz tedarikçilerimizle işbirliği yaparak, müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyata sunmaktır.

VİZYONUMUZ
GEMINI Firması olarak, yenilikçi ve istikrarlı adımlarla, sektöründeki kalite standardını yukarılara taşıyarak, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini sentezleyerek çözüm ortaklarımızın verimliliğini yükseltmek, güvenilir ve devamlı işbirliğini sağlamaktır.

  • İkitelli OSB Keresteciler Sitesi 3A/2 Başakşehir İstanbul
  • 0212 671 6979-80-81
  • 0212 671 6989
  • [email protected]
  • www.gemini.com.tr