Idea Italia, ABD’deki genişleme için Threespine ile mutfak dolabı üretimini artırıyor

Idea Italia, montajı kolay mutfak dolapları oluşturmak için Välinge Innovation’ın çığır açan Threespine™ Click Mobilya Teknolojisini seçti ve Kuzey ve Güney Amerika pazarlarında daha da genişledikçe ürün sunumlarını geliştirdi. Guatemala merkezli Idea Italia, üstün kaliteli mutfak, banyo ve dolap dolapları üreticisidir. Güney Amerika’nın önde gelen mutfak üreticilerinden biri olarak, bölgeye tasarım ve kalite açısından optimize edilmiş, en yüksek Avrupa standartlarını karşılayan mobilyalar sağlıyorlar.

Threespine’ı kabin üretimlerine dahil ederek, zaten yüksek kaliteli olan ürünlerini daha fazla hassasiyet, montaj kolaylığı ve benzersiz tasarım fırsatlarıyla daha da geliştiriyorlar. Välinge Innovation Kilit Müşteri Müdürü Martin Borg, “Deneyimli ve yenilikçi bir şirket olan Idea Italia’nın, ürünlerini geliştirmek ve ABD pazarında stratejik olarak ilerlemek için Threespine teknolojimizi seçmesinden mutluluk duyuyoruz” diyor. “İnovasyon ve teknolojide liderler ve Threespine’ı entegre etmek, montajı kolay, yüksek kaliteli ürünlerden oluşan benzersiz bir teklif oluşturmalarına yardımcı oluyor.” Avrupa tasarımında montajı kolay dolaplara yönelik artan talebi karşılamak ve Threespine özellikli dolapların optimize edilmiş, büyük ölçekli üretimini sağlamak için Idea Italia, yeni, son teknolojiye sahip üretim tesislerine yatırım yaptı.

Martin şöyle diyor: “Köklü makine ve alet tedarikçilerinden oluşan ağımız aracılığıyla, Idea Italia’nın verimli Üç Omurgalı üretim için tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi almasını sağlamak amacıyla, görüşmelerimizin en başından itibaren Biesse ile iletişime geçiyoruz.” Välinge’nin mühendis ve üretim uzmanlarından oluşan ekibi Temmuz ayında yerinde eğitim için Guatemala’da bulunuyor ve Idea Italia’nın bilinen yüksek kaliteli sonuçları sürdürmesini sağlıyor. Üretimin yaz sonundan hemen sonra başlaması planlanıyor. Välinge Innovation’dan Threespine Click Mobilya Teknolojisi Välinge’de yenilik ve teknolojiye olan tutku doğasında vardır.

Devrim niteliğindeki buluşlarımız ve öncü zihniyetimiz ile zemin kaplama ve mobilya sektörünü sürekli ileriye taşımamız ile dünya çapında tanınıyoruz. Otuz yıl önce, ilk mekanik zemin kilitleme sistemini icat ettik ve dünyanın her yerindeki insanların zemin kaplamalarını döşeme şeklini kalıcı olarak değiştirdik. Çığır açan Threespine teknolojimiz ile mobilya montajının yapılma şeklini değiştiriyoruz. Bu çözüm, mobilyaların montajını kolay, hızlı ve arızalara karşı güvenli hale getiriyor ve tasarım, tüketici davranışı ve çevre standartlarında gelecekteki değişiklikleri karşılamak üzere tasarlandı.