Schattdecor, 4 Yeni Konsepti ve Tamamı Yeni Ürünleriyle 26. Intermob Fuarı’na Damgasını Vurdu!

Schattdecor, “Freiraum” konseptinin devam niteliğindeki 4 yeni tasarım konsepti ile katıldığı Intermob fuarında sektörde adından bir kez daha bahsettirdi.

Schattdecor, geçtiğimiz günlerde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen, 26. Intermob Fuarı‘nda, yenilikçi ürün ve çözümleriyle sektör profesyonellerini ağırladı. 4 yeni tasarım konseptiyle öne çıkan Schattdecor, fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı. 8. Salon/812B no’lu stantta sergilenen ürünler, estetik ve teknolojik yenilikleri bir araya getirerek sektördeki lider konumunu bir kez daha pekiştiren Schattdecor, sektöre bir kez daha “Şimdi Her Şey Mümkün!” dedi.

Schattdecor Türkiye Genel Müdürü Selçuk Ülger, fuar boyunca yine en büyük ilgiyi görmekten duydukları üst seviye memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Schattdecor olarak, mobilya ve ahşap endüstrisinin geleceğini şekillendiren en yeni tasarımların, malzemelerin ve teknolojilerin sergilendiği Intermob fuarında yer almanın gururunu taşıyoruz. ‘Tek Kaynak. Sınırsız Çözümler’ misyonumuz doğrultusunda, müşterilerimize en yüksek kaliteli, tüm sektör için trend belirleyen dekor ve yüzeyler sunma kararlılığımızı yine sürdürdük.”

MENA Tasarım ve Pazarlama Müdürü Begüm Çalı Özdemir ise estetik anlayış ve fonksiyonelliği birlikte sunan Freiraum başlığının, 4 yeni konsept ile taçlandırıldığını, özellikle son olarak gerçekleştirdikleri Global Essentials etkinliğinden sonra neredeyse tamamı yeni ürün olan yeni koleksiyon sunmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi. Begüm Çalı Özdemir sözlerine şöyle devam etti: “Freiraum konsepti 2024 yılının sonunda doğayla bütünleşen 4 yeni yenilikçi temalarıyla şekilleniyor. “Green Aesthetics”, “Raw Essence”, “Dark Elegance” ve “Crafted Simplicity” gibi alt temalar, doğanın sadeliğini ve sıcaklığını yansıtan tasarımlar sunuyor. Yeni bir stant konsepti yaklaşımı, bu dört yeni trend konusunu en iyi şekilde öne çıkardık. Bu yıl, müşterilerimizi ve ziyaretçilerimizi, güçlü turuncu/kırmızı ve yumuşak yeşil tonlarında vurgulayan iki bölümlü bir fuar standı karşıladı. Her bir trend teması, kendi renk ve malzeme kolajlarıyla açıklanan farklı trend dünyalarını barındırıyor. Bu akılda kalıcı yeni konsept ile, dışa dönük olarak bir kez daha benzersiz tasarım ve danışmanlık uzmanlığımızı vurgulamak istiyoruz.”

Teknolojik İnovasyon: Sektörde Devrim Yaratan Çözümler – MFS Touch

Fuarda büyük ilgi gören diğer bir ürün ise, HSG (Hans Schmid Gronau) ile işbirliği içinde gösterdiğimiz MFS-Touchürünü oldu. Kadife gibi yumuşak dokusu ve süper mat görünümüyle dikkat çeken bu yüzeyin aslında öne çıkan en önemli özelliği muadillerini geride bırakan yüksek çizilme, su/nem direnci. Hem iç mimaride tezgah gibi dayanıklılık gerektiren yüzeylerde, hem de dış mekan kullanımına uygun 2 farklı opsiyonu olan bu ürün  uluslararası alanda da büyük talep görüyor.

Schattdecor, “Şimdi Her Şey Mümkün!” yaklaşımıyla tasarımda sınırsız özgürlüğü ve sonsuz olanakları vurgularken, müşterilerine tasarım ve uygulama alanlarında sürekli yenilikler sunmayı ve böylece beklentilerini aşmayı hedefliyor. Fuar boyunca sergilenen ürünler, bu misyonun bir yansıması olarak ziyaretçilerden tam not aldı. Schattdecor, geleceğin trendlerine yön veren yenilikçi çözümleriyle, sürdürülebilirlik ve estetiği birleştirerek sektördeki lider konumunu korumaya ve geleceğin tasarımlarına ilham vermeye devam ediyor.