SCM’nin Slovenya’daki yeni iştiraki açılışı yapıldı

Balkan bölgesinden şirketler, paydaşlar ve meslek okulları tarafından Ljubljana’daki SCM şubesinin Büyük Açılışına büyük katılım. Slovenya şubesi, bir dizi son teknoloji, yazılım ve dijital hizmetle tüm tedarik zinciri için bir ölçüt olmayı hedeflemektedir.

SCM Adria, ikincil ağaç işleme teknolojileri ve hizmetlerinde çok uluslu lider olan Scm Group’un yeni ticari şubesi Trzin’de (Ljubljana) 24-28 Eylül tarihleri arasında resmen açıldı.

Bu yeni yan kuruluşun lansmanı, Slovenya ve Sırbistan’daki ağaç işleme işletmelerine doğrudan, dakik ve son derece uzmanlaşmış bir satış ve servis desteği sağlamayı amaçlıyor. SCM ekibi ayrıca Hırvatistan ve Bosna’daki bayilerle senkronize çalışacak ve tüm Balkanlar bölgesi için bir kriter olacak.

Kurdele kesimli resmi tören, 26 Eylül’de İtalya’nın Slovenya Büyükelçisi Giuseppe Cavagna, italyan Ticaret Ajansı (ICE) Müdürü Giacomo Ricciotti ve Trzin Belediye Başkanı Peter Ložar’ın da aralarında bulunduğu yerel ileri gelenlerin huzurunda gerçekleşti.

Etkinlik yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı: Balkan bölgesinin her yerinden ve diğer komşu Avrupa ülkelerinden işletmeler, profesyoneller ve paydaşlar, merkezin stratejik bir coğrafi konuma sahip olduğunun kanıtı.

24 ve 25 Eylül’de, scm’nin sadece müşterilere ve bayi ortaklarına doğrudan, zamanında ticari ve teknik destek sağlama değil, aynı zamanda yeni nesillerin mesleğe daha da yakınlaşmasına yardımcı olma istekleri doğrultusunda, ahşap / mobilya eğitim merkezleri için ayrılan iki günlük açılıştan önce büyük açılış yapıldı. yüksek nitelikli ve sürekli güncellenen eğitim için makine, yazılım ve dijital hizmetler.

Merkez, yeni inovasyon ve dijital dönüşüm trendlerini ağ kurmak ve test etmek için mükemmel bir yerdir: biri zanaatkar doğrama işlerine adanmış, diğeri ise panel ve masif ahşabı işlemek için çeşitli çözümlerle endüstriyel üretim ve tasarıma özel iki Teknoloji Merkezine sahip 1600 metrekareden fazla; otuzdan fazla makine genel olarak sergileniyor ve hepsi birbirine bağlı; scm’nin Maestro connect IoT platformu tarafından sunulan, yeni proaktif ve öngörücü teknik danışmanlık yardım hizmeti, gelişmiş yapay zeka teknolojisinden en iyi şekilde yararlanan Kontrol Odası ve uzun yıllara dayanan deneyimin de dahil olduğu çok sayıda dijital hizmeti keşfedebileceğiniz dijital bir Köşede. herhangi bir arızayı veya arızayı önlemek için SCM servis ekibi makine duruş süreleri önceden.

Merkez ayrıca, fabrikanın BT akışını kontrol etmek için scm’nin yeni mes’i de dahil olmak üzere yazılım kurslarına ev sahipliği yapacak bir Eğitim Odasına sahiptir.

Tamamen SCM çözümleriyle üretilmiş döşeme, mobilya ve mobilya aksesuarları sağlayan yerel müşteriler, pazar liderleri ile ortaklık da önemli olmuştur.

Şubenin ekibi Ocak 2024’ten beri çalışıyor ve ikincil ağaç işleme uygulama alanlarında yüksek nitelikli teknisyenler ve satış mühendislerini içeriyor ve SCM, müşteri desteğine ve ortak bayilere yeni profesyonel kaynaklar ekleyerek 2025 boyunca yatırım yapmaya devam edecek.

SCM Ahşap Bölümü Direktörü Pietro Gheller’in belirttiği gibi, “Yeni Slovenya şubesinin arkasındaki konsept ve yapı, grubun vizyonunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor: müşteriyle uzun süredir devam eden, sürekli ve paylaşılan bir ilişki geliştirmek ve ihtiyaçları yalnızca makinenin tüm yaşam döngüsü boyunca değil, aynı zamanda girişimcilik faaliyetlerinin tüm süresi. Bu, yalnızca scm’nin deneyiminin özünde yer alan teknoloji sayesinde değil, katma değeri çok yüksek bir yazılım, hizmet ve beceri ekosistemi sunarak da başarılabilir ”.

Scm’nin Ticari Direktörü Gabriele Patti, “ “SCM, uluslararası düzeyde en stratejik pazarlarda kılcal ve doğrudan bir varlığı garanti altına almak için yatırım yapmaya devam ediyor. Doğrudan SCM şubesinin hizmet verdiği ülkeler olan Slovenya ve Sırbistan, tüm Balkanlar bölgesi kadar kesinlikle bu kategoriye giriyor. scm’nin son yıllarda kaydettiği rakamlar, hem mobilya hem de ahşap yapımında teknolojik açıdan giderek daha gelişmiş olduğunu kanıtlayan şirketler ile ağaç işleme sektöründe bir büyüme durumu gösteriyor “.

SCM’nin Balkanlar bölgesi Ülke Müdürü Lorenzo Trolese, “SCM Adria’nın açılmasıyla sektördeki Sloven ve Sırp şirketleri çok yönlü bir ticari ve teknik ortaklıktan yararlanabilir” diye açıklıyor. Karargahı donatırken ve ekibi seçerken, hizmet ve dijitalleşmeye odaklanmayı hedefledik: Balkanlar’daki şirketlerden dijital hizmetlerimize sağlıklı ve artan bir ilgi görebiliyoruz ve grubun bu alanlardaki son yatırımlarının kalitede gerçek bir olumlu değişimi garanti edebileceğinden eminiz “.

Büyükelçi Giuseppe Cavagna, “scm’nin Slovenya’nın ekonomik ortamı için çok önemli olan ağaç işleme sektörüne yaptığı yatırımın önemli olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde İtalya, bu alanda Ülkenin lider tedarikçisi olarak kendini kanıtlamıştır. Slovenya’daki italyan yatırımları istikrarlı bir şekilde artmakta ve şu anda Slovenya’daki toplam yabancı yatırımın% 8,3’ünü temsil eden toplam 1,7 milyar Euro’dur. “Daha da büyümeyi hedefliyoruz ve SCM tarafından yapılanlar gibi yatırımlar kesinlikle doğru yöne işaret ediyor””

Balkanlar Odağı: trend ve senaryolar

Balkanlar’da 2021-2023’te SCM, genel olarak İtalyan makine üreticilerinin odun işlemede gösterdiği büyümeye paralel olarak yıllık ortalama% 30’luk bir büyüme kaydetti (kaynak: Intracen).

Scm’nin bu yılki tahmini, esas olarak Kilit Hesap müşterileri için oluşturulan projeler sayesinde cirosunu önemli ölçüde korumak ve 2025 için çift haneli rakamlara yükselmektir.

Slovenya ve Sırbistan, ağaç işleme makineleri üreticileri için toplam değeri yaklaşık 50 milyon euro olan ve SCM söz konusu olduğunda Balkan bölgesindeki cironun üçte birini karşılayan en büyük büyüme marjına sahip pazarlar.

Scm Group, çok çeşitli malzemelerin ve endüstriyel bileşenlerin işlenmesine yönelik teknolojilerde dünya lideridir. Grup şirketleri, mobilyadan inşaata, otomotivden havacılığa, yatçılıktan plastik işlemeye kadar çok çeşitli ürün sektörlerinde sektörlere liderlik etmek için dünya genelinde son derece güvenilir ortaklar olarak hareket etmektedir. Scm Group, İtalya’daki son derece uzmanlaşmış 3 büyük üretim merkezinde, 900 milyon Euro cirolu, 4.000 çalışanı ve 5 kıtanın tamamında doğrudan varlığı olan bir endüstriyel mükemmellik sistemini koordine eder, destekler ve geliştirir.

 

Basın Ofisi Scm Grubu: Alessandra Leardini – [email protected]

Böyle. +39 0541 700230 – mafya. +3