EGGER, kenar bandı tasarımlarını İntermob Fuarı’nda sergiledi

EGGER Türkiye, 12 – 15 Eylül 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İntermob Fuarı’nda, ROMA Kenar Bantları ve ROMABOND markaları ile detaylarda gizli estetiği açığa çıkardı. Firma, mükemmeli detaylarda arayanlar ile bir araya gelerek, ürünlerinin “yaşamın her detayında” olduğunun altını çizdi.

 

PVC, ABS ve PMMA kenar bantlarının tümünü tek çatı altında üreten dünyanın en büyük kenar bandı tesisi ile EGGER Türkiye, sektöre hız kazandıran ROMA markasını kullanıcısıyla buluşturmaya devam ediyor. ROMA Kenar Bantları ve ROMABOND tutkal markaları, İntermob Fuarı’nda ürün ve hizmet çözümleri ile EGGER standında ziyaretçileri ile buluştu.

Orman ürünleri sektörünün ilham veren oyuncusu EGGER Grup bünyesinde faaliyetlerine devam eden ROMA Kenar Bantları ve ROMABOND markaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da İntermob Fuarı’nda çok çeşitli ürün yelpazesini sektöre sundu. Firma, 115 ülkeden binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda, mobilya endüstrisine bütünsel bir bakış getirdi. Sürekli gelişimi ilke edinen şirket, 100’ü aşkın dekorun yer aldığı 2024 ROMA Kenar Bantları Koleksiyonu, EGGER Dekoratif Koleksiyonu 24+ portföyünde yer alan yenilikler ve fark yaratan gofraj çalışmalarıyla tasarımcıyı güçlendiren ürünler ile dikkat çekti.

 

Yaşamın her detayında EGGER ürünleri

Mükemmeli detaylarda arayanlar EGGER standına yoğun ilgi gösterdi. EGGER, ROMA Kenar Bantları markası ile yaşamın her detayında olduğunun altını çizdi. Kenar bantları, tasarıma estetik ve işlevsellik katarken, bütünsel yaklaşıma da olanak tanıyor. Firma, ürünleri özelinde etkili bir deneyim sunma gayesiyle tasarladığı fuar standıyla kenar bantlarının mobilya endüstrisindeki konumunun değerine dair farkındalık uyandırdı.

 

Tasarımdan kaliteye sürdürülebilirlik

EGGER Grup’un sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda üretimden tasarıma, kaliteden operasyona tüm süreçlerinde sürdürülebilir davranan EGGER Türkiye, bu vizyonunu her detayda sürdürülebilirlik diyerek fuarda ziyaretçilerine de aktardı. Kenar bandı üretiminde sürdürülebilirliği ön planda tutarak çevreye duyarlı çözümler sunan firma, üretim süreçlerinde çevre dostu malzemeler ve enerji tasarruflu yöntemler kullanarak, karbon ayak izini minimuma indirmeyi hedefliyor. Atık yönetimi ve geri dönüşüm konularında titiz davranan EGGER, üretimden kaynaklanan atıkları en aza indiriyor ve geri dönüştürülebilir malzemeleri tercih ediyor. EGGER’in sürdürülebilirlik yaklaşımı, çevreyi korumakla kalmayıp, aynı zamanda geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakma misyonunu da yansıtıyor.

“Her detayda estetik, her kenarda ROMA”

Kenar bandı, mobilya üreticisinden endüstriyel tasarımcıya uzanan geniş bir kullanıcı yelpazesine sahip. Firma yetkilileri, bu yıl fuarda kenar bandının mobilya endüstrisinde ne denli derin bir yeri olduğunun ve kenar bantlarının yaşamın her detayında yer aldığının altını çizdi. EGGER Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Vitali Behar konuyla ilgili olarak, “ROMA Kenar Bantları markası, yaşamın her detayında estetik, sürdürülebilirlik, uyum, güven, kalite, inovasyon ve teknoloji gibi unsurları bir arada sunuyor. Sektör ile buluştuğumuz İntermob Fuarı’nda, parmaklarımızın ucundaki bu gizli unsurları açığa çıkarmaya çalıştık.” dedi.

Behar, 2024 İntermob Fuarı’na ilişkin sözlerine şöyle devam etti: “Bu yıl odak noktamız, güçlü gofraj kasımız oldu. Bir mobilyaya dokunmak, en az onu görmek kadar etkilidir. Dokunmak, nesnelere dair izlenimimizi şekillendirir ve nesne ile kurduğumuz etkileşim ona dair bilgi edinmemizi kolaylaştırır. Bu perspektiften yola çıkarak fuarda çok çeşitli yüzey kabiliyetimizi iş ortaklarımızın beğenisine sunduk. Son teknoloji üretim hatlarımızda bulunan 1500’ü aşkın baskı silindiri ve 60’ı aşkın gofraj silindiri ile geniş bir tasarım yelpazesi sunuyoruz.

Son olarak, global gücümüz ile sahip olduğumuz son teknoloji üretim hatlarımız, ülkemize değer sunan yatırımlarımız ve stok kapasitemizin bizi kenar bandı sektöründe özel kıldığını vurgulamak isterim. Geniş bayi ağımız sayesinde Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıyor; her detayda estetik, her kenarda ROMA diyoruz. Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımız ile lider pozisyonumuzu korurken, her detaya global gücümüzü ve her kenara ROMA markamızı taşımaya devam edeceğiz.”