SCM ile yeni yuvalama sınırları

SCM, iç içe işleme yelpazesini geliştirmek ve entegre etmek için iki yeni CNC işleme merkezi sunar: “morbidelli x50” ve “morbidelli x100”.

Yeni yuvalama sınırları Rimini’de başlıyor. Burada, scm’nin Genel Merkezinde, sektör için 13 ve 14 Eylül’de iki yeni CNC işleme merkezi sunuldu: ”morbidelli x50“ ve ”morbidelli x100″.

Bu iki çözüm, giderek artan bir şekilde “birinci parti” ye odaklanan bir pazar talebini karşılamak için iç içe işleme işlemine yüksek hız ve maksimum esneklik uygulama kapasitesi sayesinde önde gelen pazar müşterileri tarafından halihazırda seçilmiş olan “morbidelli x” serisini daha da geliştiriyor ve entegre ediyor.

SCM, bu yeni CNC işleme merkezleriyle, yüksek performansı “giriş seviyesi” çözümlere bile aktarma yeteneğini bir kez daha göstererek, yuvalama aralığını son derece rekabetçi fiyatlarla farklılaştıran bir dizi avantajı garanti etti. Her detay, verimlilik, işleme kalitesi ve öngörücü bakım açısından gerekli tüm özellikleri erişilebilir kılmak amacıyla titizlikle tasarlanmıştır.

 

Yazılım açısından, hem ofisten hem de makineden programlama için yeni Maestro Lab sezgisel ve dinamik CAD / CAM tasarım sistemine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda “morbidelli x50” ve “morbidelli x100” de son teknoloji ürünü bir SCM Akıllı kesim algoritmasına sahip. Hem verimsiz zamanların hem de israfın ortadan kaldırılması ve enerji tüketiminde ve malzeme artıklarında azalma, en küçük parçaların bile yuvalama kesimi için ideal olduğunu kanıtlayan bu optimize edicinin temel avantajlarıdır. SCM Smart cut, programdaki parçaların hızını veya düzenini etkilemeden son işlem kalitesini iyileştiren ve çevrim sürelerini azaltan sekanslar ve kesme teknolojileri uygular.

Her iki işleme merkezi için de öne çıkan SMS – Spoilboard Yönetim Sistemi yazılımını, makinede yapılan kesin bir hesaplama sayesinde operatörün, düzeltilmesi veya değiştirilmesi gerektiğinde bozulma paneli sinyallemesini proaktif olarak yönetmesini kolaylaştıran gelişmiş bir çözüm buluyoruz.

 

Mekanik özelliklerde de önemli yenilikler bulunabilir.

Bir örnek, “morbidelli x50” üzerindeki Yüksek Tutuşlu Vakum teknolojisine sahip çalışma masasıdır: pratik ve sağlam, vakumu tüm yüzeye dağıtan ve böylece kasada bile tutuşu en üst düzeye çıkaran özel SCM patentli deflektör sayesinde parça üzerinde en iyi tutuşu garanti eden türünün tek örneğidir makinenin genel alanından daha küçük olan panellerden.

“Morbidelli x50” nin bir diğer önemli avantajı, operatörün en küçükleri bile olsa tüm parçaları doğrudan yağma paneline yönlendirmesini ve işlemesini kolaylaştıran XS Cihazı sayesinde esnekliğidir.

Ayrıca, her zaman maksimum operatör güvenliğini sağlamak için piyasada bir tür olan SAFE – Safe Gelişmiş Sabit Ekipman koruma sistemi de önceliklidir. Bu, makinenin dört tarafına da tam karşısında ücretsiz erişim sağlayan bir çevre fotosel sistemi sayesinde gerçekleşir.

“Morbidelli x50” nin avantajları, 8000 rpm ile sondaj ünitelerinin en iyi performanslarıyla tamamlanmaktadır RO.AX dakikada 40 metreye kadar yuvalamada işleme yapabilen teknoloji ve delme üniteleri.

 

 

 

 

 

scm’nin yuvalama için yeni işleme merkezlerinin kalbinde yer alan yenilik, “morbidelli x100” ile daha da güçlendirilmiştir.

Öne çıkan avantajlardan bazıları, mükemmel konfigürasyon çok yönlülüğünü içerir: model, bağımsız makineden otomatik “flexstore” depolu entegre hücreye, sırasıyla “push” ve “mat” versiyonlarına kadar farklı versiyonlarda mevcuttur. basitleştirmek ve hızlandırmak için otomatik itici ve motorlu boşaltma kayışı ile donatılmıştır parçaların çıkışına kadar tam güvenlik içinde ve bu ikinci durumda manuel müdahaleler olmadan bile.

Bu nedenle SCM, yatırım yeteneklerinden bağımsız olarak müşteriye en uygun çözümü sunma yeteneğine sahiptir.

Diğer bir ayırt edici özellik ise, vakumu yalnızca işlenecek parçalarda yoğunlaştıran ve böylece zaten iç içe geçmiş alanlarda dağılmayı önleyen sistem olan Smart vacuum tarafından garanti edilen parça üzerindeki maksimum kavramadır. Özellikle yağma paneli ile kullanılmak üzere tasarlanmış PHE – Fenolik Yüksek Verimlilik teknolojisine sahip, halihazırda yüksek performanslı bir çalışma masasına eklenen bir yenilik.

 

 

 

Sadece yuvalama değil: “accord” için diğer yeni girişler

Mobilya endüstrisine adanmış CNC işleme merkezleri

 

13-14 Eylül tarihlerinde Rimini’de düzenlenen etkinlik, aynı zamanda “accord” CNC işleme merkezleri yelpazesindeki en son yeni girişleri sunma fırsatıydı.

Kapı, pencere, merdiven ve masif ahşap elemanların üretiminde oyun kurallarını önemli ölçüde değiştiren çözümler olan “accord 500” ve “accord 600” ün piyasaya sürülmesinden üç yıl sonra SCM, panelin ve mobilya dünyasının işlenmesi için ürün yelpazesinde yeni son işlem yükseltmeleri sunuyor, ancak işlenmiş malzemenin kendine özgü özelliklerinden ve müşterinin en acil taleplerinden başlayarak her zaman “ahşaba göre”.

Uluslararası düzeyde önde gelen müşterileri fetheden bu yelpazenin güçlü noktaları, çift motorlu “portal” yapısı, mükemmel performansa sahip 5 eksenli operatör ünitesi, makinenin ve çevrenin maksimum temizliğini garanti eden yenilikçi emme sistemleri, yüksek kapasiteli takım dergileri gibi değişmeden kalmaktadır. Maestro power TMS akıllı yönetim sistemi ve tasarım ve programlama için CAD / CAM Maestro Lab yazılımı.

Scm’den ilgili en son yeni girişler:

Maestro Lab yazılımına bağlı ”Optizone” patentli sistem, CNC çubuk işleme merkezlerinde devrim yaratıyor: basit bir tıklama ile, iki çalışma alanının boyutu, işlenecek parçalara göre programlama aşaması kadar erken tanımlanabilir. Bu işlev kelepçeler için de mevcuttur.

Yeni SVP – Tekli Vakum Bölmeleri, parçaları her yarı masaya bağımsız olarak sabitlemek için işlev görür: birkaç ayrı vakum alanına sahip olmak mümkündür ve parçalar, her seferinde bir emme ünitesini etkinleştirerek makineye yüklenebilir. Bu, hurdaların mükemmel şekilde yönetilmesini sağlar.

Vakumla başa çıkmak için geliştirilen bahsedilen iki işlev, asimetrik işleme alanlarında özellikle kullanışlıdır.

Mevcut 1600 y eksenine kıyasla 1900 y ekseni çalışma yüzeyinin uzunluğundaki artış, 5 eksenli elektrospindle ile kelepçelerle tıkanmış parçaların içinde yatay işlemeyi daha etkili ve basit bir şekilde gerçekleştirmek için.

Yeni delme ve delme kafaları ve yeni çok işlevli ünitelerle operatör ünitesinin daha fazla yapılandırılabilirliği.

Mobil portal tipi yapının arka tarafına yerleştirilmiş yeni zincirli takım magazini Quadro 35, her zaman çok sayıda takım pozisyonuna kolayca ve hızlı bir şekilde ihtiyaç duyanlar için idealdir.

 

 

 

Scm’nin işleme ve delme merkezleri iş Birimi Müdürü Bruno Di Napoli’nin açıkladığı gibi: “Bu yeni çözümlerdeki tüm gelişmelere bir kez daha öncülük etmek, şirketin müşteriyi ve makineyi kullanma konusundaki deneyimlerini her şeyin merkezine yerleştirme isteğidir.

Yazılım programlama, dijital bağlantı veya ergonomi ve kullanım kolaylığı yönleriyle uğraşıyor olsak da, operatörün pratiklik ve üretim verimliliğinden hiçbir şekilde ödün vermeden her zaman maksimum güvenlik koşullarında çalışmasını sağlamayı hedefliyoruz ”.

 

 

Scm Group, çok çeşitli malzemelerin ve endüstriyel bileşenlerin işlenmesine yönelik teknolojilerde dünya lideridir. Grup şirketleri, mobilyadan inşaata, otomotivden havacılığa, yatçılıktan plastik işlemeye kadar çok çeşitli ürün sektörlerinde lider endüstrilere dünya genelinde son derece güvenilir ortaklar olarak hareket etmektedir.

Scm Group, İtalya’da 900 milyon Euro’luk cirosu, 4.000 çalışanı ve 5 kıtanın tamamında doğrudan varlığı ile son derece uzmanlaşmış 3 büyük üretim merkezinde bir endüstriyel mükemmellik sistemini koordine eder, destekler ve geliştirir.