Homestar, Välinge’nin Üçlü Tıklama Mobilya Teknolojisi için lisans anlaşması imzaladı

Välinge Innovation, saygın mobilya üreticisi Homestar’ı çığır açan Threespine ™ Click Mobilya Teknolojisinin yeni bir lisans sahibi olarak duyurdu.

 

Välinge Innovation’ın Kilit Hesap Yöneticisi Mindaugas Zacharenko, ”Homestar gibi seçkin bir mobilya üreticisiyle ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz” diyor. “Homestar, ABD ve Kanada pazarlarında yaşanan montajı kolay mobilyalara olan talepteki artışı ele almak için Threespine’i seçti.”

 

Merkezi Çin’in Fuzhou şehrinde bulunan Homestar, Avrupa, Kuzey Amerika, Orta ve Güney Amerika, Japonya ve Çin’e odaklanarak küresel mobilya pazarına hizmet vermektedir. Şirket, modern mobilya tasarımlarıyla ünlüdür ve gelişmiş makine ve teknoloji ile donatılmış son teknoloji üretim tesislerini işletmektedir.

 

Homestar CEO’su ve Sahibi Steve Lu, ”Threespine, modern tüketicilerin gelişen taleplerini karşılayan rekabetçi, yüksek kaliteli mobilyalar geliştirmek için tam da ihtiyacımız olan şey” diyor. “Threespine ile hızlı ve kolay montaj, dayanıklı sonuçlar, daha az gevşek parça ve daha fazla sürdürülebilirliğe sahip mobilyalar sunabiliriz.”

 

Välinge’nin Üç Sıralı teknolojisi iki yenilikçi çözümden oluşur: Üç Sıralı Çekirdek ve Üç Sıralı Kimlik. Her iki çözüm de, her biri farklı üretim yöntemleri kullanan mobilya montajını kolaylaştırmak ve basitleştirmek için tasarlanmıştır. Threespine Core, Välinge’nin gelişmiş 5G teknolojisine dayanır ve profil oluşturmaya dayanırken, Threespine ID geleneksel delme yöntemlerini kullanır.

 

Mindaugas Zacharenko, ”Geçen yıl Avrupa’da piyasaya sürülen Threespine ID, Avrupa’nın önde gelen birkaç mobilya üreticisi tarafından zaten kabul edildi” diyor. “İlk Çinli Threespine ID lisans sahibimiz olan Homestar ile teknolojiyi Asya pazarına sunma konusunda hevesliyiz””